Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΧΩΜΑ

Ο Μάριος Κασάπης (αριστερά) και ο Κώστας Αυγηρέλλης (Δεξιά) λίγο πριν την έναρξη του αγώνα

Τρίτος στην γενική κατάταξη της ΜΧ2 ο Νίκος Λυρίου
Σε δύο μέτωπα είχαμε συμμετοχές από οδηγούς του ΙΚΑΡΟΥ αυτό Σαββατοκύριακο, πιο συγκεκριμένα στην Καλαμάτα είχαμε τον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MiniGP με τους Μάριο Κασάπη και Κώστα Αυγηρέλλη να παίρνουν μέρος στην κατηγορία ΟΡΕΝ. Και στα Γιαννιτσά είχαμε τον 6ο και προτελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross με τους Φίλιππα Γιακουμάκη (ΟΡΕΝ) Φραγκίσκο Ζούνη (ΜΧ2- ΜΧ2Τ), Νίκο Λυρίου (ΜΧ2) και Άρη Τσαρνά (ΜΧ1)

Με ανεβασμένο το επίπεδο των οδηγών που έλαβαν μέρος στον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος MiniGP, οι οδηγοί του ΙΚΑΡΟΥ έδωσαν αρκετές μάχες με τους συναθλητές τους και τελικά κατάφεραν να πάρουν στην κατηγορία ΟΡΕΝ, την 2η θέση ο Μάριος Κασάπης ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή έδινε μάχη ρόδα με ρόδα για την 1η θέση με τον συναθλητή του Νίκο Λιόλιο, ο οποίος και τελικά αναδείχθηκε νικητής, ενώ ο Κώστας Αυγηρέλης με βελτιωμένη αγωνιστικά παρουσία σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, κατέκτησε τελικά την 5η θέση.
Ο Μάριος Κασάπης έκανε επίσεις και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Και αν τα πράγματα κύλισαν ομαλά στο MotoGP, στο μέτωπο του MotoCross η κατάσταση θυμίζει περισσότερο Ιατρικό παρά Αγωνιστικό Δελτίο. 
Κατ’ αρχήν να πούμε ότι ο αγώνας διεξάχθηκε σε λασπωμένο τερραίν αφού η βροχή που προηγήθηκε αλλά και που έπεφτε κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε τον αγωνιστικό χώρο να θυμίζει τσουλήθρα παρά πίστα MotoCross, αναγκάζοντας όλους τους αγωνιζόμενους να λάβουν μέρος σε μία λασπομαχία, παρόμοια με αυτή του πρώτου αγώνα στη Χαλκίδα. 
Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Φίλιππας Γιακουμάκης αποφάσισε να λάβει μέρος την τελευταία στιγμή αφού το πρόβλημα στο γόνατό του επιδεινώθηκε τον τελευταίο καιρό, παρ’ όλα αυτά στο πρώτο σκέλος που διεξάχθηκε το Σαββάτο πήρε την 4η θέση ενώ στο 2ο που έγινε την Κυριακή πήρε την 6η θέση (5η της βαθμολογούμενης κατάταξης).
Στην ΜΧ2 ο Νίκος Λυρίου σε μια άτυχη στιγμή που είχε στα χρονομετρημένα του Σαββάτου έπαθε στιγμιαία εξάρθρωση ώμου και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη στα σκέλη της Κυριακής. Βέβαια ποιος θα μπορούσε να πείσει τον Νίκο να μην αγωνιστεί έστω και προληπτικά αφού έχει τους αγώνες στο αίμα του. Έτσι ξημερώνοντας Κυριακή ξέχασε τον πόνο και το ρίσκο που έπαιρνε και ρίχτηκε στη μάχη, καταφέρνοντας να πάρει την 4η και 3η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη.
Ο Φραγκίσκος Ζούνης κατέλαβε την 10η και 8η στην κατάταξη της ΜΧ2, ενώ στην ΜΧ2Τ πήρε 3η και 2η θέση, οδηγώντας συντηρητικά σε μια τόσο δύσκολη πίστα προκειμένου να αποφύγει τυχών πτώσεις που θα τον έριχναν πιο πίσω στην κατάταξη.
Και τέλος στην μεγάλη κατηγορία (ΜΧ1) ο Άρης Τσαρνάς κουβαλώντας τον τραυματισμό στον αστράγαλο από τον προηγούμενο αγώνα, ξεκίνησε το πρώτο σκέλος αλλά μια πτώση με χτύπημα στον ώμο που είχε στον τρίτο γύρο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει προληπτικά. Στο Β σκέλος πήρε τελικά την 3η θέση (2η βαθμολογούμενης κατάταξης), ενώ βρισκόταν στην δεύτερη θέση (1η βαθμολογούμενης κατάταξης) μέχρι και τον τελευταίο γύρο, αλλά μια πτώση και σβήσιμο κινητήρα του στέρησαν τη χαρά της νίκης.

Στον αγώνα είχαμε και συμμετοχές οδηγών από την γειτονική Fyrom (δεν μετράνε στην βαθμολογούμενη κατάταξη γι’ αυτό έχουμε κατάταξη αγώνα και βαθμολογούμενη κατάταξη).

Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross:
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Φίλιππος-Αντώνιος #3
Κατηγορία ΟΡΕΝ, με ΚΤΜ SXF 350
με χορηγούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES

ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος #37
Κατηγορία MX2T, με YAMAHA YZ 125
με χορηγούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

ΛΥΡΙΟΥ Νικος #161
Κατηγορία MX2, με YAMAHA YZF 250
με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, MB RACING.GR, PIAGGIO ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, “ΣΤΕΦΑΝΟΣ“ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, HPRINT.GR, RODOS SPEEDLINE, BIG BALLS MX , BLUE STAR FERRIES, LYRIOU MOTO SHOP

ΤΣΑΡΝΑΣ Ανάργυρος (Άρης) #91
Κατηγορία MX1, με YAMAHA YZF 450
με χορηγούς τους: RACERX.GR, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΤΟ, HERBAL LIFE, FERRARI CLEAN TEAM, ΤΑΒΕΡΝΑ “ΟΛΥΜΠΙΑ”, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ “PIAGGIO MOTO”, ΚAΦΕΝΕΙΟ “ΣΤΕΛΑΡΑΣ”, ARGO ΨΑΡΟΜΠΑΣ, “ΝΙΚΟΛΑΣ” Ο ΨΑΡΑΣ, ΠΡΩΙΝΟ CAFE, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΩΣ, ΚΟΣΤΩΓΛΟΥ STORES, ΠΕΝΤΑΦΟΥΝΤΗΣ LG, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΝΗΣ ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΟ “ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ”

Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MiniGP:
ΑΥΓΗΡΕΛΛΗΣ Κωσταντίνος #76
Κατηγορία OPEN PIT BIKE, με AYRTON KSR 158
με χορηγούς τους: BΑRISTA, FASOULARIS MOTOTEC, KYΡIAKOY, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ, Σ.Μ.Α.ΚΩ, ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

ΚΑΣΑΠΗΣ Μάριος #21
Κατηγορία OPEN PIT BIKE, με MONSTER PRO 155

με χορηγούς τους: FASOULARIS MOTOTEC, ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACETECH ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου